
Herkese selamlar. Ben Dilara. 29 yaşındayım. Burdur dul bayan ilanlarına da geçenlerde yorum bırakmıştım. Çünkü bu yaşta dul kalmanın üzüntüsünü yaşıyorum. 23 yaşında erkenden evlenmiştim. Eski eşimle aramızda yaşanan sorunlar artık beni bezdirmişti. Bu süreçte erkek arkadaşlarımı hep kıskandı. Onlarla görüşmememi istedi. Ama benim çevrem hep erkeklerle dolu ne yapabilirdim sizce? Sosyal çevremden vazgeçmediğim için anlaşmalı olarak ayrıldık. Artık dul bir bayanım ve erkek arkadaş arıyorum. Ha bu arada bu site üzerinden bana ulaşan arkadaşlar da var. Her zaman görüşmeye devam ediyoruz.
Arkadaşlar bayan arayanlar ilk olarak bu yazıma yorum yapabilir. İnsanlar dul kavramına farklı bir bakış açısıyla bakabilir. Yani genelde orta yaşlı ve bakımsız bayanlar akla gelir. Ama beni telefondaki sohbetimle rahatlıkla tanıyabilirsiniz. Aynı zamanda ne kadar güzel olduğumu da fark edebilirsiniz. AKlı bir karış havada olan bayanlardan değilim ben. Fazlasıyla bakımlı, genç modaya uyum sağlayan ve simsiyah saçlı güzel bir bayan olduğumu söyleyebilirim.
Burdur Dul Bayan Numaraları
Burdur dışından da bana yazan çok kişi var. Hepsine dönüş sağlıyorum elbette. Ama şu an için şehir dışına çıkma lüksüm yok. Çalışıyorum ve işimi bırakamam. Ancak akşam iş çıkışından sonra tamamen özgürüm. Eski eşim de buraları terk etti. Haliyle şehrin tüm özgürlükleri de bana kaldı. Bizim bir kız tayfamız da var. Genelde bekar evinde takılırız.
Tanışacağım arkadaşa kız tayfamızı da tanıtacağım. En azından sosyal olmanın doruklarına ulaşabiliriz bu şekilde. O halde Burdur dul bayan arayanların ne kadar sabırsızca yorum yapacağını şimdiden kestirebiliyorum. Çekinmeyin arkadaşlar. Ben numaramı paylaşırım. Ama arkadaş olma aşamasında lütfen saygı ve sevgiyi elden bırakmayalım.
Tanışabilir miyiz?
Burdur’da yaşıyorum bende görüşebiliriz isterseniz
Merhaba çok güzel ve hayat dolu görünüyorsunuz
Sizinle tanışmayı çok isterim ama yurt dışında yaşıyorum
Merhaba. Ben Burdur’da yalnız yaşayan bir gencim. Sağlık memuruyum. 20 yaşındayım. Hayatıma yeni kişiler katmak istiyorum.
Selam Dilara hanım bende 32 yaşında esmer bir erkeğim tanışabilir miyiz bana numaradan cevap verirseniz sevinirim