
Şehir: Malatya/Önce İl Seçiniz
Telefon: Telefon numarasını yorum yapan kullanıcılar görebilir.
Medeni Durum: Bekar
Yaş: 27
Etnik Köken: Türk
Boy: 171.cm
Vücut Yapısı: Atletik
Gelir Düzeyi: Normal
Meslek: Belirtmemiş
Eğitim Durumu: Lise Mezunu
Fizik: Esmer
İyi günler dilerim. Malatya’dan Kübra ben. 25 yaşındayım. Malatya bayan arkadaş arayanlar için aslında buradan kendimi tanıtmak istedim. Arkadaşlar Malatya’da erkek arkadaş arayan bayanlar arasındayım ayrıca. Yalnızlıktan değil. Tamamen çevremi genişletmek ve yeni insanlarla tanışmak istiyorum. Malatya’da üniversite okumaktayım. Birkaç yıl daha burada kalacağım gibi görünüyor. Neyse asıl mevzumuza gelelim mi ne dersiniz?
Ben kanal boyunda vakit geçiririm genelde. Zamanımın çoğu buradaki kafelerde geçer. Burayı çok seviyorum ben. Zaten Malatyalıyım. Yeni gelen arkadaşlarıma da Malatyayı her zaman gezdiririm. Genelde tanıştığım insanlar benden çok hoşlanıyor. Sürekli vakit geçirmek istediğini söylüyor. Ya aslında o kadar hızlı geçiyor ki zaman. Bir bakıyorum akşam olmuş. Şimdi ne olacak? Tabi ki beyaz atlı prensim beni evime bırakacak. Kız arkadaşlarım benden şikayetçi aslında. Geç saatlerde gelip onları uyandırıyorum maalesef. İşin şakası ben ciddi bir arkadaşlık teklifi bekliyorum. Burada da siz değerli insanların mutlaka bu fırsatı değerlendireceğini düşünüyorum.
Malatya Bayan Arkadaş Bulma
Malatya bayan arkadaş konusunda gerçekten kalabalık. Sosyal hayat harika. Canlı müzik olan kafelerde uzunca oturup düşünüyorum aslında. Bir gün beni de seven bir erkek olacak mı diye? Çünkü çevremdeki erkekler genelde için benimle görüşüyor. Malum bu durum bir bayan için güzel karşılanmaz. O halde kriterlerimi az çok anladınız sanki? Gerçek bir arkadaşlık beklentisi olanlar bana yazabilir. Yorum da bırakabilirsiniz. Cep telefonumu isteyebilirsiniz çünkü bu en doğal hakkınız. Zaten ilk görüşmemiz telefonda olacak. Elektrik alabildiğim erkek arkadaşlarıma da uzun süreli bir beraberlik olacak tabi ki. Heyecanlı bir genç kızım ben. Beklemeyi hiç sevmem. Bu yüzden bekletmeyin. İçinizden geldiği gibi yorum yazabilirsiniz. Ama kendinizi anlatmanız da gerekiyor unutmayın.
Merhaba Kübra Malatya’da memurum evim var istediğin zaman oturabiliriz seninle tanışmak istiyorum istediğin zaman arayabilirsin numaranı yollarsan sevinirim
Merhaba Kübra hanım sizinle sohbet etmek isterim açıkçası sizin için uygun mudur
Sizi yakından tanımak istiyorum mümkünse tabii
Merhaba Kübra seninle tanışmak isterim bana ulaşmak istersen yazabilirsin bu arada kanal boyunda evim var istediğin gibi kanal boyunu gezeriz seninle
Merhaba Kübra seninle tanışmak isterim bana ulaşmak istersen yazabilirsin