
Nesrin’den herkese merhaba. Konya’da oturan dul bir bayanım. Aslında diğer Konya dul bayanlar arasında çok farklı bir yere sahibim. Hem yaş hem de görünüş itibariyle genç kızları anımsattığım için de mutluyum. Ama şimdi sırada bu güzelliğimi hak edecek beyefendilerle tanışmak var. Bıktım yahu yalnızlıktan. Bilemiyorum ki kimlerden ne mesajlar geleceğini. Yine de çok merak ediyorum ve umutlanıyorum. Biliyorum o beklediğim güzel mesaj buradan gelecek.
Konya Dul Bayanlar Arkadaş Arıyor
Konya’da arkadaş arayan dul bayanlar gerçekten tanıştıkları insanları mutlu edebiliyor. Yeni nereden bileyim ben bugüne kadar öyle çok sevgili süreci yaşamadım. Ha yaşımı da söylemedim değil mi? 36 yaşındayım arkadaşlar. Telefon numaramı tek bir şart ile paylaşabilirim. Bu yazdığım durumlara göre gözünüzde nasıl bir yere sahibim? Merak ettiğim tek şey bu şimdilik.
Konya Dul Bayan Tel
Telefonumu isteyen çok kişi oluyor. Dediğim gibi her isteyene telefon numaramı verirsem bu kadar insanla nasıl uğraşırım ki? Önce etkileşim olmalı. Yani insanların kendine olan güvenini özel sözlerle bana aktarmasını istiyorum. Bu sözler her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde olmalıdır. Ayrıca insanların bakış açısıyla pek ilgilenmiyorum.
Konyada dul bayanlar öyle her geçen gün artmıyor arkadaşlar. Ya da pek çevremde görmediğim için bilemiyorum. Bu nedenle Konya dul bayanlar hakkında yanlış şeyler düşünmenizi istemem. Benim burada olma amacım arkadaşlık kurmak. Belki de sevgili olmak. Tamamen yaklaşım tarzınıza bağlı olarak bu süreç gelişecektir.
Konya’da Dul Bayanlar
Konya’daki dul bayanlar arasında yerimi alırken sizleri buradan sevgilerimle selamlıyorum arkadaşlar. Gerçekten mesaj ve yorumlarınızda umarım beni etkileyebilirsiniz. Etkilenmesem bile mesaj atanlara şans vereceğimi söylemek istiyorum. Bununla beraber her zaman düşünceli insanlarla görüşmek istediğimi de lütfen unutmayın.

