İstanbul Kartaldan Boşanmış Bayanım

İstanbul kartaldan bosanmis bayanim
Adı: Belgin
Şehir: İstanbul/Kartal
Telefon: Telefon numarasını yorum yapan kullanıcılar görebilir.
Medeni Durum: Dul
Yaş: 39
Etnik Köken: Türk
Boy: 166.cm
Vücut Yapısı: İnce Yapılı
Gelir Düzeyi: Normal
Meslek: Serbest Meslek
Eğitim Durumu: Lisans Mezunu
Fizik: Beyaz

İstanbul Kartaldan Boşanmış Bayanım. Selam herkese benim adım Belgin 33 yaşındayım Karslıyım evliydim boşandım. Şimdi İstanbul’da yalnız başıma hayat mücadelesi veriyorum. Hayat mücadelesi veriyorum derken yanlış anlaşılmasın. Halim vaktim yerinde. Güzel bir işim var kendi başıma yetiyorum çok şükür. Kimseye muhtaç değilim. Boşanma sebebine gelince o çok güvendiğim eşim güvenimi sarsacak bir çok olayda bulundu.

Yılların güveni beraberliği paylaşımı bir çırpıda biti verdi. Sanırım anladınız detaya girmek dahi istemiyorum. Düşündükçe aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. İnsan sevdiği için bir çok şeyden vazgeçip bir çok defa fedakarlıkta bulunuyor ama karşılığını bu şekilde görmek, bu şekilde almak inanın yıkıyor. Ben ona hayatımı ömrümü adayayım onun bana yaptığı şey revamı sizce? Olabiliyor demek ki böyle şeyler ne yapalım. Önümüze bakmaktan başka çaremiz yok artık. Neyse Bu konuyu fazla konuşmak istemediğim gibi hayatıma girecek olan kişininde bana bu konuda bir şey sormasını istemiyorum. Artık önüme bakmak ve bende hak ettiğim değeri görüp mutlu olma derdindeyim.

İstanbul Kartaldan Boşanmış Sevgili Arayan Bayanım

Para talep eden dolandırıcı tipler benden uzak şeytana yakın olsunlar benim niyetim gerçekten ciddi bir arkadaşlık ve yeni dostlar edinmek. Yaş önemli değil. Evlenip boşanmış olması da önemli değil çocuğu olması da önemli değil güzelmiş çirkinmiş bunlar dünyalık işler benim aradığım kalbi temiz olsun ruhu güzel olsun bana sadık olsun insan olsun geri kalan önemli değil. Tekrardan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Lütfen bu konuda oldukça hassasım. İsterse dünyanın en zengin insanı olsun isterse dünyanın en fakir insanı olsun önemli değil ama her ne olursa olsun önce insan olsun vefakar olsun. İlgili kişiler mesaj atarsa anında geri dönüş yapacağım görüşmek üzere.

[mashshare]
banner