
Merhabalar herkese. İstanbul arkadaşlık ilanları üzerinden bugüne kadar onlarca kişiyle tanıştım. Çoğu iyi insanlar elbet ama kısa süreli arkadaşlıklardan hoşlanmayan bir yapıya sahibim. İsmim Deniz. 25 yaşındayım. Aslında evlenmek istiyorum diyebilirim. Bu nedenle şimdiden arkadaş çevresi oluşturmak amacındayım. Gerçekten de insanların birbirine güvenmesi lazımmış. En son bir arkadaşımla telefonda konuşurken inanamayacağım şeylerden bahsetti. Çok farklı şeyler düşündüğünü anladım. Bu nedenle güvenmediğim insanla konuşmak istemiyorum.
İstanbul arkadaşlık sitelerinden edindiğim arkadaşlarla önce telefonda sohbet ederim. Bu benim ilk kriterimdir. Telefonda sesini duymadığım ya da saatlerce sohbet etmediğim kişiyle arkadaşlık kuramam.
Güzel, bakımlı ve çalışan bir bayanım. İstanbul beni bazı konularda yalnız bırakıyor. Bilirsiniz milyonlarca insan var. Çok da kalabalık bir şehir. Öyle günler oluyor ki deniz kenarında oturup sohbet edeceğim arkadaşlar bulamıyorum. Bazen de bir gün içinde farklı arkadaşlarım buluşup sohbet etmek için beni arıyor. Kimseyi kıramıyorum elbette karşılıklı çay içmenin güzel olacağını biliyorum. Fakat insanların bazı konulardaki yaklaşımı beni üzebiliyor.
İstanbul Arkadaşlık Sitesi
Gel gelelim nasıl bir arkadaş aradığıma. Önce çalışan biri olmalı. İpsiz sapsız insanlarla konuşmak istemem. En önemlisi de bana çokça vakit ayırabilmeli. Dilediğim anda arayabilmeli yani. Uzun uzun sohbet etmeye bayılırım. Bu sohbetin hangi kurallar çerçevesinde şekilleneceğine de birlikte karar verebiliriz. O halde İstanbul’da arkadaş arayan erkekleri yorum yapmaya davet ediyorum.
Birkaç kez ciddi düşündüğüm arkadaşlarım oldu. Sonradan beni sevmediklerini anladım ve mesafeli davrandım. Şimdi edineceğim arkadaşlıkların da böyle bitmesini istemiyorum. Dost dediğin her zaman her yerde yanında olan kişidir bana göre. İşte bu yüzden kendimi az da olsa ifade etmek istedim. Gerisi artık sizin düşüncenize kalmış. Görüşmek dileği ile hoşça kalın şimdilik.